PICTURING PEOPLE

De prijs van een foto is van veel factoren afhankelijk. Gebruik, beeldbewerking, reistijd, wel of geen styling en visagie zijn daar voorbeelden van. Toch kan ik wel een indicatie geven. De bedragen zijn exclusief btw.

Mijn uurtarief varieert afhankelijk van de werkzaamheden tussen de 85,00 en 150,00 euro. Voor een maatwerk portret in de studio reken ik 225,00 euro. De foto’s worden in een prettige ontspannen sfeer gemaakt en u kunt direct op de iPad mee kijken, waardoor we samen met zekerheid naar een mooi resultaat kunnen werken.

Tevens portretteer ik voor steeds meer opdrachtgevers de medewerkers op locatie. Dit kan al vanaf 69,00 euro per portret exclusief opstartkosten. Desgewenst kan dat ook vrijstaand waarna ik teamfoto’s kan samenstellen die eenvoudig zijn aan te passen bij eventuele wijzigingen. Informeer naar de mogelijkheden of vraag een offerte op maat.

Of mijn tarief past bij uw wensen en budget kan ik niet beoordelen, maar mijn intentie is dat zowel u als ik uiteindelijk tevreden zijn met resultaat en prijs. Ik heb de ervaring, creativiteit en apparatuur om vrijwel elke opdracht tot een goed einde te brengen en de ambitie om uw verwachting te overtreffen.

Wiep van Apeldoorn - Fotograaf